SILVER VIOLET FLAME (ENKELIENERGIA) – MASTER ETÄKURSSI

70,00  sis. 24% alv

Silver Violet Flamella (enkelienergia) voidaan poistaa kaikenlaisia negatiivisia energioita, jotka voivat ilmetä monella tavalla esim. sairautena, itseinhona, stressinä, ahdistuksena ja pelkona yms. Se auttaa meitä poistamaan varastoituneita myrkkyjä kehostamme. Silver Violet Flamen avulla voidaan muuttaa tilanteita, jotka ovat meille epäsuotuisia. Esim. kaikenlaisia ihmissuhde/ parisuhdeongelmia, sekä taloudellisia ongelmia. Tässä vain muutama esimerkki sen mahdollisista voimakkaista vaikutuksista. Voimme käyttää sitä sekä itsehoitoon, että hoitaa sillä muita ihmisiä.

Kuvaus

Silver Violet Flamella voidaan poistaa kaikenlaisia negatiivisia energioita, jotka voivat ilmetä monella tavalla esim. sairautena, itseinhona, stressinä, ahdistuksena ja pelkona yms. Se auttaa meitä poistamaan varastoituneita myrkkyjä kehostamme. Silver Violet Flamen avulla voidaan muuttaa tilanteita, jotka ovat meille epäsuotuisia. Esim. kaikenlaisia ihmissuhde/ parisuhdeongelmia, sekä taloudellisia ongelmia. Tässä vain muutama esimerkki sen mahdollisista voimakkaista vaikutuksista. Voimme käyttää sitä sekä itsehoitoon, että hoitaa sillä muita ihmisiä.

SVF-enkelienergian virityksen/voimaantumisen voi saada etävoimaantumisena jonka aikana kyseisen enkelin energia voimistuu sinussa pysyväksi voimanvaraksi.
Tämä tarkoittaa sitä, että kykysi työskennellä kyseisellä enkelienergialla ja kanavoida tätä ihanaa Jumal energiaa, muuttuu paljon vahvemmaksi.
Jos olet jo herkistynyt/viritetty muihin energioihin, huomaat, että kykysi olla yhteydessä ja työskennellä, sekä kanavoida myös enkelienergiaa tulee huomattavasti paranemaan.

Kuinka voit saada enkeleitä auttamaan sinua?
Opit,käyttämään erityisiä tekniikoita enkelien ohjauksen ja inspiraation saamiseksi ja
kuinka enkelit alkavat työskentelemään puolestasi, käsittelemällä kaikkea elämäsi arkisista yksityiskohdista ihmeisiin.
Niin kauan kuin se, mitä pyydät heitä tekemään, on positiivinen eikä vahingoita toisia ihmisiä tai häiritse elämäsi suunnitelmaa, enkelit vastaavat pyyntöösi.
Sinun ei tarvitse vain pyytää heitä auttamaan sinua henkilökohtaisesti, voit myös ohjata heitä suorittamaan suurempiakin tehtäviä.
Enkelit kirjaimellisesti odottavat, että annat heille tehtäviä.

On vain yksi sääntö, jota he harvoin rikkovat. He eivät puutu maailmaamme, ellemme pyydä heitä.

Voit asua missä tahansa päin Suomessa
Voimaantumisaika sovitaan etukäteen ajanvarauksella. Ohjeet saat etukäteen kuinka otat voimaantumisen vastaan. Missä tahansa oletkin tai mitä tahansa olet tekemässä… voimaantuminen tulee perille vaikka unohtaisit voimaantumisen ajankohdan kiireissäsi. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse kun voimaantuminen on tehty.