LAVENTELI LIEKKI energian voimaantuminen – Kwan Yin ja kaksi enkeliä  – Isariel ja Suriel – MASTER ETÄKURSSI

55,00  sis. 24% alv

Kuvaus

TÄMÄ ON MASTER ETÄKURSSI. SAAT HENKILÖKOHTAISEN VOIMAANTUMISEN ETÄTEKNIIKALLA. VOIT SIIS ASUA MISSÄ TAHANSA PÄIN SUOMEA.

Laventeli Liekki energian on kanavoinut Kwan Yin vuonna 2001 Amerikkalaiselle energia Mestarille Surayalle.
Sillä on vahva energeettinen linkki Violetti tulienergiaan. Laventeli Liekki työskentelee koko Chakra järjestelmämme läpi.
Ihmiset, joilla on hyvä itsetuntemus, voivat tehokkaasti työskennellä käyttämällä tätä energiaa rikkoakseen karmisia käyttäytymistapoja, millä ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa. Käyttämällä Karman poiston Lotus jalokivienergiaa hoidettavan Sydän Chakrassa.
Ne henkilöt, joilla on selvännäkemisen kykyjä, voivat tämän energian avulla luoda yhteyden Henkisiin olentoihin ja kehittää myös kolmatta silmäänsä.

Laventeli Liekki energian voimaantuminen/viritys sopii erinomaisesti kaikille niille, jotka ovat saaneet jo  Silver Violet Flame virityksen. Nämä kaksi energiaa tehostavat toinen toisiaan varsin tehokkaasti.

Laventeli Liekki energialla on vahva energeettinen linkki Violetti tulienergiaan. Laventeli Liekki työskentelee tehokkaasti koko Chakra järjestelmämme läpi.

Sille on myös ominaista poistaa negatiiviset ja ei toivotut energiat hyvin nopeasti ja tehokkaasti, sekä tuoda puhdistusta ja pikaista helpotusta hoidettavalle henkilölle.

Ensimmäinen tunne Laventeli Liekin energiasta on sen lempeys ja hoivaava energia, mutta todellisuudessa se on erittäin voimakas ja se tekee työnsä  tehokkaasti.
Laventeli Liekki energiassa ovat mukana kaksi enkeliä  – Isariel ja Suriel.

Tällä energialla voit hoitaa sekä itseäsi, että toisia henkilöitä, eläimiä etc.

PDF-Sertifikaatti (sähköpostitse) kuuluu kurssin hintaan. Paperisertifikaatti maksaa 10€ jos haluaa sertifikaatin postitse. Ilmoita meille kumpaa toivot.