Tiedustelut ja ajanvaraus soita 040 777 3631 | Chat | Lomake
Ale!

MP3-Temple of Rejuvenation * ERITTÄIN SUOSITTU*

12,95  sis. 24% alv

Kuvaus

NUORTUMISEN/Nuorentamisen TEMPPELI
Lemurian vanhassa isänmaassa (tai Mu) heillä oli “Nuorentumisen Temppeleitä”.
Lemurialaiset käyttivät näitä temppeleitä latautuakseen ja virkistämään itsensä eri taajuuksilla, kuten Elämän Voima ja Kultainen Valo. Samanlaista tekniikkaa on nyt saatavana “SoundWeave” soundtrackkina.  Rentoudu 16 min ja lataudu!
Tämä soundtrack tulee, kuten MP3 downloadattavassa (22,7 mb – korkealaatuisessa mp3-muodossa) sisältäen kristallinkirkkaita luonnon ääniä ja Enkelin ääniä.

Tämä on AITO Ole Gabrielsen Soundweave tiedosto. Kurssikeitaalla on ainutlaatuinen yksinoikeus jälleenmyydä näitä Suomessa!

Ole Gabrielsen (kehittäjä) selittää Soundweave seuraavasti: “Vuoden 2000 paikkeilla loin MP3-tiedostoja paranemista ja meditaatiota edistävällä menetelmällä jota kutsun SoundWeave. Nämä Soundweave menetelmät ovat hyvin menestyneet maailmanlaajuisesti. Soundweave on hyvin erityinen ja ainutlaatuinen tapa upottaa/pujotella energiaa ääniin ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi paranemista ja meditaatiota varten, aivan kuten jotkut muut menetelmät (kuten esim. “Binaural beats”).” Tämä on Ole Gabrielsen ORIGINELLI audio voimaantuminen.
Kaikkein läheisimpään lähteeseen = takaa puhtaimman energiasiirron sinulle.