Ale!

PAKETTITARJOUS – KAIKKI KUNDALINI REIKI TASOT 1+2+3

Original price was: 370,00 €.Current price is: 199,00 €. sis. 24% alv

Kuvaus

Osta kaikki tasot etukäteen kertamaksuna ja säästä 171€!

Kun ostat tämän tarjouspaketin varmistat huomattavia etuja itsellesi. Sinulla on 3 kk aikaa suorittaa kaikki tasot (arvo 335€). Voit valita tahtiasi. Jos maksat Klarnan kautta voit koko summan maksaa erissa omin ehdoin. Saat pysyvän tuen, myös kurssin jälkeen! Saat hienon sertifikaatin (arvo 35€) kun olet suorittanut kaikki tasot. Ole varma kun ostat tarjouspaketin. Tästä tarjouksesta ei palauteta rahaa. Jos et ole varma tai Reiki ei ole vielä tuttua sinulle tilaa tasot erikseen.

TASO I (PERUSTASO)
MITÄ TAPAHTUU:
Avaaminen ja puhdistus tapahtuu seuraavissa paikoissa: Kruunu chakra, Sydän Chakra, Käsien Chakrat ja niiden energiakanavat, pääenergiakanava (Sushumna), joka kulkee Juuri Chakrasta Kruunu Chakraan. Tämä kaikki on valmistelua varsinaisen Kundalini Reiki energiakanavan avaamiselle, joka tapahtuu Kundalini Reiki 2 tasolla.

TASO II (KESKITASO)
MITÄ TAPAHTUU:
Kundalini Reiki 1 vahvistetaan entistä vahvemmaksi. Kolmas Silmä Chakra avataan. Tapahtuu Kundalini herätys. Kundalini energia vapautetaan jatkuvasti Kruunu Chakran kautta.

TASO III (MASTER TASO)
MITÄ TAPAHTUU:
Kaikki edelliset voimaantumiset/viritykset vahvistetaan entistä voimakkaammaksi. Kaikki Chakrat ovat avattu ja voimistettu. Kaikki kanavat ovat laajennettu. Kundalini ”tuli” pääsee nyt kokonaan Kruunu Chakraan ja roihuamaan siitä ylöspäin. Sen lisäksi tämä voimaantuminen sisältää 7 kpl extravirityksiä. Näillä voit laajentaa työkalupakkia ja tarkemmin hoitaa tiettyä ongelmaa. TÄSSÄ VAIHEESSA OPIT MITEN ITSE VOIT VOIMAANNUTTAA MUITA (heidän luvalla toki!)

1. Diamond Reiki 2. Crystalline Reiki
3. DNA Reiki 4. Birth trauma Reiki
5. Location Reiki 6. Past Life Reiki
7. Balance