Ohjeet Master etäkurssin alkavalle

MASTER-ETÄKURSSIT – kokeneen opettajan opastuksella – jatkuvalla tuella
Sisältää ohjeet miten valmistetaan voimaantumisen vastaanottoa varten esim. kotonasi, kokeneen mestarin reaaliajassa tehty etävoimaantuminen, kurssimateriaalit (PDF) sekä jatkuva tuki. Paperisen sertifikaatin saa maksutta kun viimeinen taso on suoritettu (muuten 35€/taso).

Ohje 1 - AJANVARAUS ja maksu

Ole hyvä ja varaa oma aikasi haluamallesi kurssille joko soittamalla meille aukioloaikoina, ehdottamalla aikoja sähköpostitse tai tekstiviestillä (ennen tai jälkeen kurssin tilaamista).
Verkkokaupan maksutavat ovat: Klarna, Stripe – Luottokortti, Pankkikortti.
Laskulla maksaessasi ole hyvä ja käytä ainoastaan annettua tilinumeroa, viitenumeroa ja laskulla näkyvää summaa.
Et voi siis maksaa ennakkoon jotain esim. ajattelemaasi seuraavaa mahdollista kurssia tms. Ne laskutetaan aina erikseen.

Ohje 2 - ENNEN KURSSIN ALKUA HUOMIOITAVA

Hyvä nesteytys. Nauti riittävästi hyvää ja puhdasta vettä. Aloita veden nauttiminen jo voimaantumista edeltävien päivien aikana.
Juo vähintään tuo 2–3 litraa vettä päivässä (ellei lääkäri ole toisin määrännyt). Ruuansulatuksemme pelkästään tarvitsee tuon 2 litraa vettä toimiakseen hyvin.
Huomioi myös ruokavaliosi. Sen kannattaa olla kevyttä ja hyvin sulavaa. Vältä lähipäivinä punaista lihaa, suosi sen sijaan kalaa, broileria, paljon tuoreita vihanneksia, hedelmiä yms. Useita tunteja ennen ja jälkeen voimaantumistasi vältä, alkoholia, tupakkaa, kahvia ja muita kofeiinipitoisia juomia.
Jos voimaantumisesi on myöhään illalla, suosittelemme, että olet valmistautunut nukkumaan menoon, sillä saatat nukahtaa voimaantumisen vastaanottamisen aikana tai sen jälkeen ja täten voit jatkaa huolettomasti untasi.

OHJE 3 - KUINKA VAstaanotat voimaantumisen

Lasillinen vettä vielä ennen voimaantumisesi alkua.
Valmista kaikki seuraavat asiat tarpeeksi ajoissa n. 10-15 min. ennen varsinaista voimaantumisesi vastaanottamista! Varaa itsellesi paikka, jossa sinua ei häiritä ja jossa voit rauhassa rentoutua ja vastaanottaa voimaantumisesi. Laita puhelin äänettömälle.
Kynttilät ja sytytin. TÄMÄ Ei tietenkään ole välttämätöntä, se auttaa kyllä tunnelman luomisessa. Tunnelman luominen on aina omalla vastuullasi. (Turvallisimpia ovat lämpökynttilät, jos sattuisit vaikka nukahtamaan.)

Hyvä rauhoittava ja rentouttava musiikki (ambient), joka soi taustalla voimaantumisen vastaanottamisen aikana, esim. ambient musiikki. (Hyvin valittu musiikki auttaa sinua rentoutumaan.)

Itse Voimaantumisen vastaanottaminen:
Istu tai makaa mukavassa asennossa. Jos otat voimaantumisesi vastaan maaten, niin makaa selälläsi, kämmenet vartalosi molemmilla sivuilla rennosti. Kämmenet kattoa kohden osoittaen. Huolehdi riittävästä vaatetuksesta ja/tai lämmin peitto; lämpotilat voivat vaihdella voimaantumisen aikana. Jos otat sen vastaan istuen, niin laita kädet polviesi päälle kämmenet ylöspäin kattoa kohti osoittaen.

Sulje silmäsi ja pidä ne kiinni koko virityksen/voimaantumisen ajan.
Anna ajatustesi tulla ja mennä vapaasti, takertumatta mihinkään. Näin varmistat energia-voimaantumisvirran vapaan liikkumisen. Tämä takaa parhaan tuloksen.

Sovittuna aikana sanot ääneen tai hiljaa itseksesi:”Minä otan nyt (mainitse tässä kohdassa ostamasi kurssin nimi ja taso) voimaantumisen vastaan ja mainitse samalla keneltä (opettajasi nimi).” HUOMIO: tämä ohje toimii AINOASTAAN silloin kun olet meiltä tilannut kurssin!!!

Tämä aloittaa virityksen/voimaantumisen vastaanoton ja se kestää noin 15-30 minuuttia.

Viritys on noin 30 minuutin jälkeen valmis, mutta suosittelen, että olet tässä asennossa vielä toiset 10–25 minuuttia (tai pidempäänkin, jos haluat, vaistosi mukaisesti). Tämä antaa mahdollisuuden lisääntyvään energian virtaukseen, joka nopeasti jakautuu ja imeytyy energiajärjestelmääsi.

Tärkein on pysyä rauhallisena, avoimella mielellä. Vältä houkutus etsiä kokemuksia. Anna kaiken vain luonollisesti tapahtua. Voimaantuminen on ”älykäs ja viisas” tapahtuma joka tietää täsmälleen mitä sinulle on parasta. Se on aina sen verran mitä pystyt ottamaan vastaan.

Seuraa ajatustesi kulkua ilman ohjausta … anna sen mennä vapaasti minne haluaa. Kaikki kokemukset ovat tarkoitettu tapahtua. Monesti puhdistautuminen tapahtuu voimaantumisen aikana ja jälkeenkin. Tärkein on ”vain olla” tilassa. 

OHJE 4 - voimaantumisen jälkeen

Muista, hyvä nesteytys on tärkeää myös voimaantumisesi jälkeen!
Pysy mahdollisimman rentona, mahdollisimman pitkään. Anna ajatusten kulkea ja nyt erittäin tärkeä asia: ”Älä ylianalysoi!” 

OHJE 5 - tasojen oppimateriaali

Noin tunnin kuluttua voimaantumisestasi, saat sähköpostiisi oppimateriaalin pdf-tiedostona siitä kurssista, johon sinut on (juuri)voimaannutettu/virittetty. Kuitenkin, jos virityksesi on vasta myöhään illalla, niin koulutusmateriaalin saat sähköpostiisi vasta seuraavana päivänä klo 12.00 mennessä.

OHJE 6 - SERTIFIKAATTI

Sertifikaatin saat jokaisesta Mestaruustason virityksestäsi veloituksetta.
Jos sen sijaan olet suorittamassa esim. Kundalini Reiki tasoa 1 tai 2, niin voit saada sertifikaatin myös siitä. Tosin siitä veloitamme sen normaalihinnan 35e.
Sertifikaattisi pyrin tekemään ja postittamaan sinulle n. viikon sisällä voimaantumisestasi.

OHJE 7 - TUKI JATKUU KURSSIN JÄLKEENKIN

Arvostamme Sinua. Tämän takia Sinulla on tauoton tuki käytössäsi, koska olet hankkinut kurssisi meiltä!
Muistathan, että voit aina kysyä, jos sinulle tulee jotain kysyttävää.
Autan sinua hyvin mielelläni kaikissa mahdollisissa tulevissa kysymyksissäsi.
Tai jos haluat jakaa kokemuksiasi kanssani.
Ei kannata huolestua, jos et heti saa vastausta, sillä silloin saatan juuri olla antamassa voimaantumista jollekulle toiselle henkilölle tai olla konsultoimassa tms. Jos minulla on asiakas, pidän puhelimeni äänettömällä, mutta aina sopivan tilanteen tullen tarkistan, viestit, soitot ja sähköpostit. Tarkistan ne useamman kerran päivässä ja vastaan aina niin pian kuin mahdollista.

OHJE 8 - PÄIVITYKSET uudempaan versioon

Meiltä saat aina päivitykset kaikkein uusimpaan versioon kyseisestä kurssista, jonka olet suorittanut esim. joitakin vuosia sitten tai valitessasi jotain muuta kurssia, saat siitäkin aina sen uusimman version. Esim. jos sinulla on vanhempi versio Kundalini Reiki-mestaruudesta, voit saada edullisesti päivityksen siitä sen uusimpaan versioon 2024 tai Kundalini Reiki Millenniumiin. Sama pätee Gold Reikiin, jos olet saanut sen vuosia sitten, voit saada uusimman päivityksen siitä versioon 2021 jne. Päivitys vaatii aina Mestaruustason olemassaoloa.

OHJE 9 - YHTEENSOPIVAT KURSSIT jATKOKSI

Kaikki etäkurssimme ovat täysin yhteensopivia toistensa kanssa! Jos haet lisäpotkua ja synergiaa energiahoitomuodoissa tai täydennystä muuhun hoitomuotoon, olet tullut oikeaan paikkaan. Opastamme tässä mielellämme. Muutamia esimerkkejä: Jos sinulla on jo Kundalini Reiki Mestaruustaso, niin sen kanssa sopii erinomaisesti käytettäväksi myös Gold Reiki 2021. Solar Angels sopii myös yksinkäytettäväksi hoitomuodoksi, sekä se toimii synergiassa myös kaikkien voimassa olevien Reikimuotojen ja energiahoitojen kanssa niitä täydentämällä, sillä se hoitaa solutasolle asti, uudistaen ja nuorentaen solujamme. Solar Angels energialla on hyvä päättää mitä erilaisimpia hoitosessioita.
Silver Violet Flame sopii myös sekä yksinään käytettäväksi, että synergiassa jonkun toisen Reikimuodon tai energiahoidon kanssa. Yksi monista Silver Violet Flamen hyödyistä on se, että sillä on kyky poistaa kaikki se negatiivinen energia, mikä on juuttunut spirituaaliseen tai fyysiseen olemukseemme.