KUNDALINI REIKI KURSSIT

Kurssin aloittaminen ja jatkaminen.

Kundalini Reiki 1-3

Tasapainoa etsivä ihminen, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa, sisäistä rauhaa, hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itsensä energiahoidoilla paikasta ja ajasta riippumatta rakastaa juuri tätä hoitomuotoa sen suorasukaisuutensa ja positiivisen energian vuoksi.

Kundalini kursseillamme voit edetä omaan tahtiisi.
Ajanvaraukset tehdään ma-pe 10:00-18:00 tai sivustomme palautelomakkeella. 

Nopea, Tehokas ja Yksinkertainen

Henkilökohtainen

Aivan missä tahansa paikassa, jossa on rauhallista ja turvallista ottaa vastaan etävoimaantumisen.

Oman aikataulusi mukaisesti - Kurssit ovat joustavia, joten sinun ei tarvitse odottaa pitkään. Sovitaan vain yhteinen sopiva aika.

Voit asua missä tahansa päin Suomea

Etäkurssin voimaantumiset myös viikonloppuisin sekä iltaisin 23:00 asti - vain ajanvarauksella!

ENNEN VOIMAANTUMISTA

Kundalini Reiki eroaa paljonkin Kundalini joogasta yms. yleisesti kundalini energiaan liittyviin metoodeihin juuri sen hellän, positiivisen tehokkaan ja turvallisen tekniikan ansiosta. Reiki energiahoitoa ja voimaantumisen salat voit itsekin oppia helposti kurssien avulla. Kundalini Reiki ei ole tavanomainen Reiki kuten Usui yms. (KR taso 1 esim. vastaa Usui 1+2+3 tasoja). Meidän kurssimme sopivat juuri sinulle, joka etsit tasapainoa elämääsi ja haluat löytää omat voimavarasi, sisäistä rauhaa sekä hyvinvointia ja terveyttä kokonaisvaltaisesta kurssipaikasta.

Kursseilla opit hoitamaan itsesi lisäksi myös toisia  energiahoidolla paikasta ja ajasta riippumatta. 

Ei symboleja, ei Japanin kieltä eikä monimutkaisia rituaaleja

Kundalini Reiki hoidon antaminen ei kestä 1½ tuntia …ainoastaan 3-5 minuuttia! (hoitajan aikaa tarvitaan vain 5 min. saadaakseen hoidon teho käynnistettyä… hoidon teho kuitenkin voi kestää päiviä tai jopa viikkoja) ja juuri tämän vuoksi se sopii KENELLE TAHANSA, jopa kaikkein kiireisimmille. Kun saat ”reiki-voimaantumisen” sinä ITSE pystyt kanavoimaan tätä ihmeellisen ihanan tuntuista elämän virtaa itsellesi sekä toisille. Tämä energia on neutraali, ei katso ikää, uskontoa tai ihonväriä. Se on todella universaalista energiaa kaikille. Jo taso 1 koulutuksen jälkeen tunnet itse käsissäsi virtaavan energian. Monelta ensikertalaiselta loksahtaa suu auki hämmästyksestä kun huomaavat, että heilläkin oli mahdollista kanavoida sitä energiaa käsiensä kautta. Kaikkein hämmästyttävin heistä oli se miten helposti se saatiin aikaan (esim. taso 1 kurssin sisällä oppii jo suuren osan Kundalini Reikin perusteita). Sinäkin saatat hämmästyä miten tämä energiahoitomuoto voi mahdollisesti muuttaa sinunkin elämääsi parempaan!
Kundalini Reiki hoitaa samanaikaisesti meneisyyttä, tulevaisuutta ja nykyhetkeä. Kundalini Reiki energia hoitaa fyysistä, henkistä, eteeristä sekä sieluntasoja. HUOMIO: VERKKOKAUPASTA LÖYDÄT MUITAKIN ENERGIAHOIDON KURSSEJA  KUIN KUNDALINI REIKI.

MIKSI ETÄVOIMAANTUMINEN?

ENEMMISTÖ ASIAKKAISTAMME ON SITÄ MIELTÄ, ETTÄ JUURI MEIDÄN ETÄVOIMAANTUMISET OVAT OLLEET HUOMATTAVASTI PAREMPIA JA “ERILAISIA” VERRATTUINA HEIDÄN AIEMPIIN KOKEMUKSIINSA ENNEN MEITÄ

Jatkuvaa tukea saat aina kun sitä tarvitset kurssin aikana ja vuosia sen jälkeenkin. Siitä saamme paljon kiitosta. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja näin on koulutuksemmekin sinulle. Sinä määräät tahtisi ja kuinka paljon haluat oppia lisää…

Reiki-etävoimaantuminen on prosessi, jolla Reiki-mestari välittää universaalin energian välityksellä tietyn tason oppeja ja taitoja opiskelijalleen, jonka jälkeen he voivat käyttää Reikiä tasopainottamaan (healing) itsensä ja muita. Muutokset tulevat olemaan pysyviä opiskelijan energiakehossa ja chakroissa. Oppilas voi sen jälkeen aina ammentaa tietyn tasoisia healing-voimia oppimansa tason energian kanavoinnilla.
Etäiset Reiki-voimaantumiset ovat yhtä tehokkaita kuin henkilökohtaiset Reiki-voimaantumiset, usein jopa voimakkaampia! Master-etäkursseissa keskustelet aina ensin opettajasi kanssa. Sen jälkeen saat sähköpostitse ohjeet. Kun oppilas on voimaantunut mestari-tasolle, oppilas oppii ”voimaannuttamisen salat”. Voimaantumisen tarkoituksena on aukaista ja tasapainottaa opiskelijan omia universaalisen energian kanavia pysyvästi tietylle tasolle (tasojen määrä riippuu reikimuodosta), jotta he voivat tasapainoittaa itsensä ja muita luonollisella CHI energialla. Voimaantumiset ovat muodollisia vihkimyksiä. Kun saat voimaantumisen, avaat olemuksesi pysyvästi fyysisesti, henkisesti, emotionaalisesti ja hengellisesti universaalille elämänvoiman energialle. Se painuu ja asettuu sisälläsi monilla tasoilla. Voimaantumiset myös puhdistavat ja tasapainottavat oppilaan energioita, jotta universaalinen elämänvoima-energia voidaan kanavoida aina asianmukaisella ja turvallisella tavalla. TÄRKEÄ HUOMIO: VOIMAANTUMINEN EI OLE SAMA KUIN HOITO!!! Voimaantuminen tarkoittaa sitä,  että sinäkin saat taidot hoitaa käsilläsi  paikallisesti tai etätekniikalla eläimiä, ihmisiä, menneitä, tilanteita ja paljon paljon muuta. Opit elämän-energoiden tasapainottamisen taidot. 

Opi Kundalini Reikin salat helposti ja nopeasti

Aloittaminen

Kurssin aloittaminen/ jatkaminen on helppoa! Otat vain yhteyttä ja sovit oma aikasi. Aikavarauksen jälkeen juot vettä noin 2½ litraa / päivä kunnes koulutus alkaa. (ei kuitenkaan yhdellä kulauksella ;D ja ellet ole lääkäriltä saanut ohjeita tehdä toisin). On siis vain sinusta kiinni milloin haluat aloittaa … soita ja varataan sinulle aikasi.

SOITA 040 777 3631 (TILAUKSET JA NEUVONTA)

Etäviritykset teemme ma-su klo 10 – 23 välisenä aikana ja tarvitset siinä tapauksessa vain noin 30-45 minuuttia (monelle sopivin aika kun lapset nukkumassa yms. – se kannattaa olla ajankohta jossa sinua ei kukaan häiritse ja saat rauhassa olla. Ihanin on, että pääsee sen jälkeen melko nopeasti nukkumaan. Voimaantumisen jälkeen on yleensä melkoinen rento olo. Ajankohta sovitaan etukäteen.

PERUSTASO 1
Tästä aloitetaan

Alkuperäinen hinta oli: 90,00 €.Nykyinen hinta on: 77,00 €. sis. 24% alv

TASO I (PERUSTASO)

MITÄ TAPAHTUU:
Avaaminen ja puhdistus tapahtuu seuraavissa paikoissa: Kruunu chakra, Sydän Chakra, Käsien Chakrat ja niiden energiakanavat, pääenergiakanava (Sushumna), joka kulkee Juuri Chakrasta Kruunu Chakraan. Tämä kaikki on valmistelua varsinaisen Kundalini Reiki energiakanavan avaamiselle, joka tapahtuu Kundalini Reiki 2 tasolla. 

KESKITASO 2
Vaatii taso 1 pohjaksi

Alkuperäinen hinta oli: 110,00 €.Nykyinen hinta on: 90,00 €. sis. 24% alv

TASO II (KESKITASO)

MITÄ TAPAHTUU:
Kundalini Reiki 1 vahvistetaan entistä vahvemmaksi. Kolmas Silmä Chakra avataan. Tapahtuu Kundalini herätys. Kundalini energia vapautetaan jatkuvasti Kruunu Chakran kautta.

MASTER TASO 3
Vaatii taso 1 ja 2 pohjaksi

Alkuperäinen hinta oli: 170,00 €.Nykyinen hinta on: 130,00 €. sis. 24% alv

TASO III (MASTER TASO)

MITÄ TAPAHTUU:
Kaikki edelliset voimaantumiset/viritykset vahvistetaan entistä voimakkaammaksi. Kaikki Chakrat ovat avattu ja voimistettu. Kaikki kanavat ovat laajennettu. Kundalini ”tuli” pääsee nyt kokonaan Kruunu Chakraan ja roihuamaan siitä ylöspäin. Sen lisäksi tämä voimaantuminen sisältää 7 kpl extravirityksiä. Näillä voit laajentaa työkalupakkia ja tarkemmin hoitaa tiettyä ongelmaa. TÄSSÄ VAIHEESSA OPIT MITEN ITSE VOIT VOIMAANNUTTAA MUITA (heidän luvalla toki!)

1. Diamond Reiki 2. Crystalline Reiki
3. DNA Reiki 4. Birth trauma Reiki
5. Location Reiki 6. Past Life Reiki
7. Balance

Käytämme 21.4.2023 lähtien Suomalaista Alisa Pankkia laskutusasiakkalle.

SÄÄSTÄ 100€
OSTA NYT KAIKKI
3 TASOA
PAKETTIHINTAAN
RAJOITETUN AJAN
NYT VAIN

255€
Kokonaisarvo 355€

MITKÄ OVAT ETÄKURSSIN EDUT?

Meillä voit tehdä kurssisi alusta loppuun etäkurssina. Voit siis asua missä tahansa päin Suomea. Kurssit ovat henkilökohtaisia ja saat siten täyden huomion ja puhtaimman energian. Kurssin ajankohta sovitaan etukäteen molemmille osapuolille sopivaksi. Etäkurssin hinta on huomattavasti edullisempi ja helpompi vaihtoehto (säästät myös aikaa sekä matkakuluja). Ilta ja viikonloppu ajat sopivat hyvin! Etäkurssimme voimaantumisen teho ja kurssin sisältö on sama kuin olisit paikan päällä (jotkut kokevat voimaantumisen jopa voimakkaampana). Etäkurssin jälkeenkin saat jatkotukea aina kun sitä tarvitset (emailitse/puhelimitse*). *kohtuudessa. Ensisijainen yhteydenpito on sähköpostitse (24/7). Vastaukset tulevat aina mahdollisimman nopeasti.

REIKI ETÄHOIDON ENERGIA hoitaa kokonaisvaltaisesti

Japanilainen sana Reiki tarkoittaa universumin, maailman kaikkeuden elämänenergiaa/ elämänvoimaa, (toiset kutsuvat sitä myöskin chi, ki, prana nimellä) joka itsessään sisältää kaiken viisauden ja rakkauden. Reiki on intelligentti, älykäs energia joka tietää kertomatta missä parannusta/ lievitystä tarvitaan. Se on myös luonnollinen ja yksinkertainen hoitomuoto, jossa energia virtaa/kanavoidaan hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Hoidettava itseasiassa imee tätä energiaa juuri sen verran kuin on valmis vastaanottamaan. Tämä energia käy läpi fyysisen kehon, mielen, sielun sekä hengen tasot. Reikillä hoidetaan kokonaista ihmistä, ei vain tiettyä sairautta tai oiretta.
Reikihoidossa lähdetään siitä, että sairaus (engl. disease –epämukavuus) ei koskaan ole ainoastaan fyysinen. Taustalla ovat aina ihmisen omat ajatukset, odotukset, asenteet, elämänvaihe, uskomukset, kehityksenhalu, jne… Reiki ei liity mihinkään uskontoon ja on aivan turvallinen. Tämän terapian etuna on se, että energiaa antava henkilö ei menetä omaa energiaansa, koska terapeutti on vain läpäisevä kanava. Englannissa, Hollannissa, Unkarissa sekä USA:n useissa osavaltioissa Reiki on virallisesti hyväksytty hoitomuoto myös sairaaloissa. Norjassa Reikihoitoa saa esim. sairaaloissa antaa potilaille omaisten luvalla, jolloin sairaalassa järjestetään hoitohuone hoidettavalle ja hoitajalle.
Kurssikeitaassa löytyy enemmän Reikimuotoja (kuin yleensä):
Kundalini Reiki (todella tehokas, laaja Reikimuoto-käytetyin ja asiakkaiden suosima), Gold Reiki, Tibetan Reiki, Imara Reiki, Usui Shiki Ryoho Reiki (tavanomaisin maailmalla) ym. ym. Tällä tavalla saadaan ”työkalu valikoima” paremmaksi (synergia) ja energiahoito juuri sinulle sopivaksi. Kaikista reikimuodoista hoitajalla on Reiki Master tason diplomi.

Reiki hoidon aikana tapahtuu…

Paras tulos saadaan kun asiakas huolehtii veden nauttimisesta ennen etähoitoa. Hoidettava on huolehdittava, että valmistaa itsensä riittävän ajoissa hoitoon (n.15 minuuttia ennen hoidon alkua). Hoitoa voit ottaa vastaan tuolissa istuen tai makuuasennossa. Hoidettavan ei tarvitse muuta tehdä kuin rentoutua ja nauttia kokemuksesta. Jokainen hoitomuoto sekä hoitokerta voi tuntua erilaiselta, eikä se ole ihmeellistä, koska kun tasapainoitus on alkanut vaikuttamaan olosuhteetkin muuttuvat jatkuvasti. Yleensä ensimmäisen kerran aikana ”avataan” ja valmistellaan asiakasta ottamaan paremmin vastaan Reiki energiaa. Seuraavan kerran aikana se voikin jo tuntua erilaiselta ja yleensä voimakkaammalta. Reiki hoidot vaihtelevat ja siinä juuri sen ihanuus onkin. Aina mielenkiintoista millainen se seuraava kerta tulee olemaan. Reiki energian hyöty on suurempi silloin kun asiakas on vastaanottavainen. Reiki-energia vaikuttaa monella tavalla ja ainoastaan positiivisesti. Koska Reiki on ”älykäs” energiamuoto, se kulkee kehossa automaattisesti sellaisiin paikkoihin joissa on energiapuutteita. Reikiä voi jollain tavalla verrata elintärkeään happeen.

Minkälaisia kokemuksia voi olla hoidon aikana/ jälkeen?

Koemme Reikihoidon kaikki eri tavalla, koska olemme kaikki erillaisia. Elämänvaiheemme sekä elämän kokemuksemme vaikuttavat kaikki kuinka koemme hoidon. Silti on olemassa ”yhteisiä” kokemuksia kuten: Autuas olo, täydellinen rentoutuminen, arjen unohtaminen, lämpöä, kivunlievitys, ajantajun häviäminen ja moni muu. Se on henkilökohtainen kokemus jolla saa paremman yhteyden itseensä.

Hoidon jälkeen huolehdittava seuraavasta …

Vettä, vettä ja vettä. Keho on hoidon jälkeen poistamassa kuona-aineita. Yleensä ei tarvitse edes kertoa asiakkaille, että heidän tulisi juoda enemmän puhdasta vettä, koska yleensä heti Reiki hoidon jälkeen heille on jo kehittynyt voimakas janon tunne. Tämä tapahtuu myös niille henkilöille joita ei helposti janota, vaikka heillä olisikin nestevajaus. Hoito ei kuitenkaan loppu siihen, vaikka varsinainen hoitoaika onkin jo ohi. Sillä silloin se yleensä vasta alkaakin, joten Reikihoidon jälkeen kannattaa ottaa rennommin. Annat itsellesi enemmän mahdollisuuksia parantua/ eheytyä. Olemme kuulleet asiakkailtamme monenlaisia erittäin tyytyväisiä kommentteja.Jotkut asiakkaistamme tunsivat jopa viikon ajan selvästi muutoksia tapahtuneen hoitonsa jälkeenkin. Suurin osa asiakkaistamme ovat kertoneet tuntevansa olonsa paremmaksi ja rennommaksi, vahvistuneensa sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Monien asiakaskertomusten mukaan useimmat vaivat olivat täysin poistuneet eivätkä enää ole tulleet takaisin tai ainakin olivat huomattavasti lievempiä kuin alkuperäiset. 

Aloita tänään ja ota yhteyttä
tai tilaa verkkokaupasta …
SOITA 040 777 3631