OTA YHTEYTTÄ | SOITA 040 777 3631 | CHAT | LOMAKE

KUNDALINI
REIKI KURSSIT

Kurssin aloittaminen ja jatkaminen.

Opi Kundalini Reikin salat
helposti ja nopeasti

Aloittaminen

Kurssin aloittaminen/ jatkaminen on helppoa! Otat vain yhteyttä ja sovit oma aikasi. Aikavarauksen jälkeen juot vettä noin 2½ litraa / päivä kunnes koulutus alkaa. (ei kuitenkaan yhdellä kulauksella ;D ja ellet ole lääkäriltä saanut ohjeita tehdä toisin). On siis vain sinusta kiinni milloin haluat aloittaa … soita ja varataan sinulle aikasi.

SOITA 040 777 3631

Etäviritykset teemme ma-su klo 10 – 23 välisenä aikana ja tarvitset siinä tapauksessa vain noin 30-45 minuuttia (monelle sopivin aika kun lapset nukkumassa yms. – se kannattaa olla ajankohta jossa sinua ei kukaan häiritse ja saat rauhassa olla. Ihanin on, että pääsee sen jälkeen melko nopeasti nukkumaan. Voimaantumisen jälkeen on yleensä melkoinen rento olo. Ajankohta sovitaan etukäteen.
Kurssihinnat löydät täältä.

Mita tarvitsen?

Kurssille tarvitset vain mukavan rennot vaatteet, noin ½ litraa vettä ja avoimen mielen.

Milloin pääsen kursseille?

Kurssit ovat joustavia, joten sinun ei tarvitse odottaa pitkään. Sovitaan vain yhteinen sopiva aika. Sama pätee etäkurssille.

Missä?

Aivan missä tahansa paikassa, jossa on rauhallista ja turvallista ottaa vastaan etävoimaantumisen.

PERUSTASO
Tästä aloitetaan

80,00  sis. 24% alv

TASO I (PERUSTASO)

MITÄ TAPAHTUU:
Avaaminen ja puhdistus tapahtuu seuraavissa paikoissa: Kruunu chakra, Sydän Chakra, Käsien Chakrat ja niiden energiakanavat, pääenergiakanava (Sushumna), joka kulkee Juuri Chakrasta Kruunu Chakraan. Tämä kaikki on valmistelua varsinaisen Kundalini Reiki energiakanavan avaamiselle, joka tapahtuu Kundalini Reiki 2 tasolla. 

KESKITASO
Vaatii taso 1 pohjaksi

100,00  sis. 24% alv

TASO II (KESKITASO)

MITÄ TAPAHTUU:
Kundalini Reiki 1 vahvistetaan entistä vahvemmaksi. Kolmas Silmä Chakra avataan. Tapahtuu Kundalini herätys. Kundalini energia vapautetaan jatkuvasti Kruunu Chakran kautta.

MASTER TASO
Vaatii taso 1 ja 2 pohjaksi

140,00  sis. 24% alv

TASO III (MASTER TASO)

MITÄ TAPAHTUU:
Kaikki edelliset voimaantumiset/viritykset vahvistetaan entistä voimakkaammaksi. Kaikki Chakrat ovat avattu ja voimistettu. Kaikki kanavat ovat laajennettu. Kundalini ”tuli” pääsee nyt kokonaan Kruunu Chakraan ja roihuamaan siitä ylöspäin. Sen lisäksi tämä voimaantuminen sisältää 7 kpl extravirityksiä. Näillä voit laajentaa työkalupakkia ja tarkemmin hoitaa tiettyä ongelmaa. TÄSSÄ VAIHEESSA OPIT MITEN ITSE VOIT VOIMAANNUTTAA MUITA (heidän luvalla toki!)

1. Diamond Reiki 2. Crystalline Reiki
3. DNA Reiki 4. Birth trauma Reiki
5. Location Reiki 6. Past Life Reiki
7. Balance

Osta kaikki tasot etukäteen kertamaksuna ja säästä 85€!

Kun ostat tämän paketin varmistat huomattavia etuja itsellesi. Sinulla on 3 kk aikaa suorittaa kaikki tasot (arvo 320€). Voit itse valita tahtisi. Jos maksat Klarnan kautta, voit maksaa koko summan erissä omin ehdoin. Saat pysyvän tuen, myös kurssin jälkeen! Saat hienon sertifikaatin 0€ (arvo 35€) kun olet suorittanut kaikki kurssin tasot. Ole varma kun ostat tarjouspaketin. Tästä tarjouksesta ei palauteta rahaa. Jos et ole varma tai Reiki ei ole vielä tuttua sinulle tilaa tasot erikseen.

TAI OSTA
KAIKKI 3 TASOA
PAKETTIHINTAAN
RAJOITETTU AIKA
NYT VAIN

270€
Kokonaisarvo 355€

KUNDALINI REIKI MILLENNIUM
uusin versio

Suositellaan Reikiä kokeneille, Reikihoitajille ja Reikimestareille joilla on jo enemmän kokemusta ja ymmärrystä Reikistä (Kundalini, Usui  yms.). Aloittelijoille suositellaan kuitenkin ensin versio 2024. Huom: Lukeminen ja kokeminen ovat kaksi eri asiaa 😉

SUORAAN MASTER TASOLLE
Yksi voimaantuminen - sis. kaikki tasot ja sertifikaatin

200,00  sis. 24% alv

MITKÄ OVAT ETÄKURSSIN EDUT?

Meillä voit tehdä kurssisi alusta loppuun etäkurssina. Voit siis asua missä tahansa päin Suomea. Kurssit ovat henkilökohtaisia ja saat siten täyden huomion ja puhtaimman energian. Kurssin ajankohta sovitaan etukäteen molemmille osapuolille sopivaksi. Etäkurssin hinta on huomattavasti edullisempi ja helpompi vaihtoehto (säästät myös aikaa sekä matkakuluja). Ilta ja viikonloppu ajat sopivat hyvin! Etäkurssimme voimaantumisen teho ja kurssin sisältö on sama kuin olisit paikan päällä (jotkut kokevat voimaantumisen jopa voimakkaampana). Etäkurssin jälkeenkin saat jatkotukea aina kun sitä tarvitset (emailitse/puhelimitse*). *kohtuudessa. Ensisijainen yhteydenpito on sähköpostitse (24/7). Vastaukset tulevat aina mahdollisimman nopeasti.

REIKI ETÄHOIDON ENERGIA hoitaa kokonaisvaltaisesti

Japanilainen sana Reiki tarkoittaa universumin, maailman kaikkeuden elämänenergiaa/ elämänvoimaa, (toiset kutsuvat sitä myöskin chi, ki, prana nimellä) joka itsessään sisältää kaiken viisauden ja rakkauden. Reiki on intelligentti, älykäs energia joka tietää kertomatta missä parannusta/ lievitystä tarvitaan. Se on myös luonnollinen ja yksinkertainen hoitomuoto, jossa energia virtaa/kanavoidaan hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Hoidettava itseasiassa imee tätä energiaa juuri sen verran kuin on valmis vastaanottamaan. Tämä energia käy läpi fyysisen kehon, mielen, sielun sekä hengen tasot. Reikillä hoidetaan kokonaista ihmistä, ei vain tiettyä sairautta tai oiretta.
Reikihoidossa lähdetään siitä, että sairaus (engl. disease –epämukavuus) ei koskaan ole ainoastaan fyysinen. Taustalla ovat aina ihmisen omat ajatukset, odotukset, asenteet, elämänvaihe, uskomukset, kehityksenhalu, jne… Reiki ei liity mihinkään uskontoon ja on aivan turvallinen. Tämän terapian etuna on se, että energiaa antava henkilö ei menetä omaa energiaansa, koska terapeutti on vain läpäisevä kanava. Englannissa, Hollannissa, Unkarissa sekä USA:n useissa osavaltioissa Reiki on virallisesti hyväksytty hoitomuoto myös sairaaloissa. Norjassa Reikihoitoa saa esim. sairaaloissa antaa potilaille omaisten luvalla, jolloin sairaalassa järjestetään hoitohuone hoidettavalle ja hoitajalle.
Kurssikeitaassa löytyy enemmän Reikimuotoja (kuin yleensä):
Kundalini Reiki (todella tehokas, laaja Reikimuoto-käytetyin ja asiakkaiden suosima), Gold Reiki, Tibetan Reiki, Imara Reiki, Usui Shiki Ryoho Reiki (tavanomaisin maailmalla) ym. ym. Tällä tavalla saadaan “työkalu valikoima” paremmaksi (synergia) ja energiahoito juuri sinulle sopivaksi. Kaikista reikimuodoista hoitajalla on Reiki Master tason diplomi.

Reiki hoidon aikana tapahtuu…

Paras tulos saadaan kun asiakas huolehtii veden nauttimisesta ennen etähoitoa. Hoidettava on huolehdittava, että valmistaa itsensä riittävän ajoissa hoitoon (n.15 minuuttia ennen hoidon alkua). Hoitoa voit ottaa vastaan tuolissa istuen tai makuuasennossa. Hoidettavan ei tarvitse muuta tehdä kuin rentoutua ja nauttia kokemuksesta. Jokainen hoitomuoto sekä hoitokerta voi tuntua erilaiselta, eikä se ole ihmeellistä, koska kun tasapainoitus on alkanut vaikuttamaan olosuhteetkin muuttuvat jatkuvasti. Yleensä ensimmäisen kerran aikana “avataan” ja valmistellaan asiakasta ottamaan paremmin vastaan Reiki energiaa. Seuraavan kerran aikana se voikin jo tuntua erilaiselta ja yleensä voimakkaammalta. Reiki hoidot vaihtelevat ja siinä juuri sen ihanuus onkin. Aina mielenkiintoista millainen se seuraava kerta tulee olemaan. Reiki energian hyöty on suurempi silloin kun asiakas on vastaanottavainen. Reiki-energia vaikuttaa monella tavalla ja ainoastaan positiivisesti. Koska Reiki on “älykäs” energiamuoto, se kulkee kehossa automaattisesti sellaisiin paikkoihin joissa on energiapuutteita. Reikiä voi jollain tavalla verrata elintärkeään happeen.

Minkälaisia kokemuksia voi olla hoidon aikana/ jälkeen?

Koemme Reikihoidon kaikki eri tavalla, koska olemme kaikki erillaisia. Elämänvaiheemme sekä elämän kokemuksemme vaikuttavat kaikki kuinka koemme hoidon. Silti on olemassa “yhteisiä” kokemuksia kuten: Autuas olo, täydellinen rentoutuminen, arjen unohtaminen, lämpöä, kivunlievitys, ajantajun häviäminen ja moni muu. Se on henkilökohtainen kokemus jolla saa paremman yhteyden itseensä.

Hoidon jälkeen huolehdittava seuraavasta …

Vettä, vettä ja vettä. Keho on hoidon jälkeen poistamassa kuona-aineita. Yleensä ei tarvitse edes kertoa asiakkaille, että heidän tulisi juoda enemmän puhdasta vettä, koska yleensä heti Reiki hoidon jälkeen heille on jo kehittynyt voimakas janon tunne. Tämä tapahtuu myös niille henkilöille joita ei helposti janota, vaikka heillä olisikin nestevajaus. Hoito ei kuitenkaan loppu siihen, vaikka varsinainen hoitoaika onkin jo ohi. Sillä silloin se yleensä vasta alkaakin, joten Reikihoidon jälkeen kannattaa ottaa rennommin. Annat itsellesi enemmän mahdollisuuksia parantua/ eheytyä. Olemme kuulleet asiakkailtamme monenlaisia erittäin tyytyväisiä kommentteja.Jotkut asiakkaistamme tunsivat jopa viikon ajan selvästi muutoksia tapahtuneen hoitonsa jälkeenkin. Suurin osa asiakkaistamme ovat kertoneet tuntevansa olonsa paremmaksi ja rennommaksi, vahvistuneensa sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Monien asiakaskertomusten mukaan useimmat vaivat olivat täysin poistuneet eivätkä enää ole tulleet takaisin tai ainakin olivat huomattavasti lievempiä kuin alkuperäiset.