Tiedustelut ja ajanvaraus soita 040 777 3631 | Chat | Lomake

KUNDALINI REIKI SERTIFIKAATTI

Muistutus siitä mitä olet opiskellut 

Olet sen ansainnut …

Kolmannen tason saavuttaminen tarkoittaa sitä, että on oppinut kaikki perustaidot Master Teacher tasoon asti. Sertifikaatti on enemmän symbolinen todistus kuljetusta polusta ja palkkio saavutuksesta itselleen. Sertifikaattia tärkeämpää kuitenkin on miten taitoja sen jälkeen kehitetään annettujen pohjatietojen ja taitojen lisäksi (lisäopastusta saa pyynnöstä tarpeen mukaan kurssin jälkeenkin). Diplomin jälkeisiä saavutuksia ei yleensä nähdä yhtä tärkeinä kun koulutuksen aikana opittuja tietoja ja taitoja. Outoa, koska käytäntö ja ajan viisaus ovat juuri ne osat, jotka tarjoavat mahdollisuuden suureen/suurempaan lisäarvoon. Itsevarmuus ja silmää ymmärtämään paremmin asioita kehittyy ajan myötä.
Jotkut näkevät Master tason loppuvaiheena. Totuus on onneksi kaukana siitä. Se on ennemmin yhden polun loppu ja uuden avaramman tien alku. Silloin tärkein vaihe vasta alkaa, koska silloin sertifikaatin saavuttaminen ei monella enää ole tärkein kohde. Etsittävä on jatkuvuuden ja kehityksen kannalta uutta motivaattoria. Siinä vaiheessa yleensä erottuvat ”jyvät akanoista”. He jotka jatkavat saavat tietoisemman elämän ja tulevat sillä viisaudella taitaviksi ja heistä kehittyykin taitavia mestareita.

Master Teacher 3-tason valmistuneelle
tarjotaan MAKSUTON sertifikaatti (Norm. hinta 35€)
Edellyttää sen, että laskut ovat maksettu AJOISSA!

Jos joku haluaa jostain syystä 1 ja/tai 2 tason koulutusten jälkeen sertifikaatin:
• 1 – tasolle 35 €
• 2 – tasolle 35 €
HUOM: 3 – tason sertifikaatin saa kaupan päälle kun 3-tason voimaantuminen on suoritettu ja lasku on maksettu ajoissa. Muuten se maksaa 35€!
Kumpikaan näistä tasoista (tasot 1 ja/tai 2) eivät oikeuta opettamaan sitä tietoutta muille, sertifikaatti ei sitä muuta! Ykkös- ja kakkostason aikana ei vielä ymmärrä kokonaiskuvaa, joten olisi väärin olettaa, että sertifikaatti korvaisi kokemusta ja puuttuvaa tietoutta! Suositus on odottaa kunnes 3-taso on saavutettu. Kolmostason sertifikaatti kattaa kaikki tasot, on ilmainen ja oikeuttaa opettamaan (jos sitä haluaa tehdä – ei siis ole millään tavalla velvoite). Toki tässäkin kannattaa kerätä kokemusta. Kolmos tason jälkeen vasta kaikki alkaa. Se ei ole loppu kuten moni luulee.
Reikin oppiminen nostaa itsetuntemusta ja itsekehityksen apuna se on oivallinen valinta.
Jos sinulla on kotieläin, lapsi, puoliso, kavereita tai haluat vain yksin harrastaa Reikiä, haluat jakaa suurempaa rakkautta/valoasi, kehittyä ja oppia tuntemaan itseäsi paremmin ja uusin silmin tms. … kaikki käy. Etäisyys ei ole esteenä Reikissä. Ajan käsitekin on suhteellinen ;D