KESÄETU

KUNDALINI ENERGIAA TEHOSTAVA & VAHVISTAVA BUUSTERI – MASTER ETÄKURSSI

Alkuperäinen hinta oli: 180,00 €.Nykyinen hinta on: 90,00 €. sis. 24% alv

ETÄKURSSI SISÄLTÄÄ: (1) Red-brown Light from Mother Earth, (2) Kundalini Box of Gold, (3) Burgundy Ray from Mother Earth, (4) Double Purple from Archangel Michael sekä (5) The Arrow of Mother Earth voimaantumiset.

Käytä tämän voimaantumispaketin edistääksesi energioitasi vahvemmaksi sekä tehostaaksesi Kundalini-energiaasi!
Kundalini edustaa tietoisuuden energiaa ja valtavaa luovaa potentiaalia, joka sijaitsee juurichakramme alueella ympyrän muodossa. Kun herätämme sen, se liikkuu kierreliikkeenä ylös muiden energiakeskustemme (chakrojemme) läpi, kunnes se saavuttaa Kruunun. Avaamalla Kundalinin henkilökohtainen ja henkinen kasvumme kiihtyy ja saavutamme valaistumisen ja yhtenäisyyden tunteen. Maksimaalisen hyödyn saamiseksi Kundalini Reiki Millennium on erittäin suositeltavaa ennen näitä energioita tai niiden yhteydessä! Tämä tehokas paketti sisältää seuraavat viritykset: kts. kuvaus….

Kuvaus

Kundalini Enhancing & Strengthening Attunement Package

Kundalini energiaasi tehostava ja vahvistava voimaantumispaketti

Käytä tätä voimaantumispakettia edistääksesi energioitasi vahvemmaksi sekä tehostaaksesi Kundalini-energiaasi!
Kundalini edustaa tietoisuuden energiaa ja valtavaa luovaa potentiaalia, joka sijaitsee juurichakramme alueella ympyrän muodossa.
Kun herätämme sen, se liikkuu kierreliikkeenä ylös muiden energiakeskustemme (chakrojemme) läpi, kunnes se saavuttaa Kruunun.

Avaamalla Kundalinin henkilökohtainen ja henkinen kasvumme kiihtyy ja saavutamme valaistumisen ja yhtenäisyyden tunteen.
Maksimaalisen hyödyn saamiseksi Kundalini Reiki Millennium on erittäin suositeltavaa ennen näitä energioita tai niiden yhteydessä!

Tämä tehokas paketti sisältää seuraavat viritykset:

Red-brown Light from Mother Earth
Kundalini Activation & Strengthening
Puna-ruskea valo Äiti Maalta

Kundalini Aktivointi ja vahvistaminen

Tämä energia tulee Äiti Maalta ja sillä on kyky avata ja nostaa Kundalinimme. Kun Kundalinimme on noussut, saavutamme korkeimman potentiaalimme ja chakramme ovat avoinna juuresta kruunuun. Se on helppo ja turvallinen tapa aktivoida Kundalinin. Tämä valo on läpinäkyvä ja toimii erittäin nopeasti, mutta hienovaraisesti. Aktivointi alkaa jaloistamme, koska olemme yhteydessä Äiti Maahan, ja jatkuu koko kehossamme chakrojen kautta kruunuun asti.

Kundalini Box of Gold
Kundalini Activation & Personal Potentials
Kultainen Kundalini laatikko

Kundalini-aktivointi ja henkilökohtaiset mahdollisuudet

Kundalini Box of Gold on erittäin ainutlaatuinen tekniikka! Se käyttää kullan energiaa Kundalinimme aktivoimiseen, kun se kulkee kaikkien chakrojen läpi nostaen Kundaliinia! Se on hyvin hienovarainen ja lempeä avaus Kundalinista. Sitä kutsutaan laatikoksi, koska se on symboli kaikista aarteista, joita olemme tallentaneet itseemme. Se on henkilökohtainen, erityinen laatikkomme, jossa meillä on henkilökohtainen aartemme, henkilökohtainen vaurautemme, terveytemme ja potentiaalimme! Se avautuu ja aktivoi sen! Tämä tekniikka käyttää kultaenergiaa, koska se on niin kutsuttu ”kultainen aktivointi”. Tämä tarkoittaa, että fyysistä puhdistusta ei tapahdu, koska kultaenergia on erittäin lempeää! Energia yksinkertaisesti muuttaa minkä tahansa negatiivisen esteen, joka saattaa haitata Kundalinin avautumista. Kundalini Box of Goldin energia on erittäin hyödyllistä, ja sillä voidaan tehdä monia asioita! Sinulla voi olla esimerkiksi fyysinen laatikko, jonka voit ladata tällä energialla ja laittaa sitten laatikkoon toiveesi, suosikkiesineet, tavarasi! Näin se toimii aarre- ja toivelaatikona! Voit jatkaa parantamista tällä energialla. Mutta pääasiassa se on kundalinin avaaminen ja avautuminen maapallolla olevalle rikkaudelle.

Burgundy Ray from Mother Earth™
Kundalini Activation & Transformation
Burgundin säde Äiti Maalta

Kundalini-aktivointi ja muutos

Burgundin säde Äiti Maalta on yhteydessä Kundaliniin ja ensimmäiseen chakraan. Burgundy Rayn energia kulkee ylös jalkojesi läpi ja yhdistyy ensimmäiseen chakraasi. Energia avaa sitten Kundalinisi ja jatkaa ylös ja ulos kruunuchakrastasi! Energia puhdistaa sinut ja tarjoaa sinulle Äiti Maan potentiaalin, suojan ja yltäkylläisyyden! Äiti Maan Burgundy Ray on hyvin muuntavaa energiaa. Avaamalla/vahvistamalla ja laajentamalla Kundaliniasi se auttaa sinua saavuttamaan todelliset potentiaalisi!
Burgundinen väristä: Se on eräänlainen voimakas punainen.  Se on niin syvää tumma puna-ruskea-purppuran sekoitus, että se näyttää tumman violetin tai syvän violetin, mikä osoittaa, että sen väri on tumma ja tunkeutuva. Viininpunainen tai Bordeaux’n punainen ja burgundinpunainen ovat tummia, punertavia värisävyjä. Burgundinpunainen on sävyltään vähän Bordeaux’n punaista kirkkaampi ja vaaleampi. Kumpikin on saanut nimensä alueella tuotetun viinin värin mukaisesti. Viininpunainen on myös ruskean ja purppuran väliväri. Kuitenkin yleisessä kielenkäytössä kummastakin värisävystä käytetään kollektiivista nimitystä viininpunainen. Viininpunainen – Wikipedia

Double Purple from Archangel Michael™
Kundalini Cleansing & Wealth

Kaksinkertainen Purppura energia arkkienkeli Michaelilta

Kundalini Puhdistus & Vauraus

Double Purplen energia aktivoi Kundalinin, koska se muodostaa alaspäin suuntautuvan spiraalin aina maahan asti! Se on hyvä maadoitukseen, kaikkeen, joka liittyy aineelliseen maailmaan, vaurauteen, kaikkien chakrojen avaamiseen ja täyden potentiaalimme herättämiseen. Double Purplen energia sulautuu kaikkiin chakroihisi liikkumalla kahden purppuran säteen yhdistelmänä, jotka muodostavat spiraalin.

The Arrow of Mother Earth™
Kundalini Enhancing & Grounding
Äiti Maan nuoli – Kundalinin voimistaminen ja maadoittaminen

Vahvistaa Kundalini-energiavirtausta ja yhteyttämme Äiti Maahan ja se kulkee syvälle Äiti Maasta ylös juurichakramme kautta, ylös chakrojemme läpi ja ulos kruunuchakrasta. Maadoitus.

MANUAALI ON SEKÄ SUOMEN (KÄÄNNÖS) – ETTÄ ORIG. ENGLANNINKIELELLÄ TOTEUTETTU

Maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi Kundalini Reiki™ Millennium on erittäin suositeltavaa ennen näitä energioita tai niiden yhteydessä!

Mukana käyttöohjeet ja kaunis todistus!

Suoritan nämä viritykset arkisin klo 11.00-22.00 aikaa, mutta sinun EI tarvitse olla ”läsnä”, tietoinen istunnosta tai hereillä istunnon hetkellä. Sitä ei ole ”valmistettu etukäteen”, vaan se suoritetaan ”reaaliajassa”. Aika sovitaan etukäteen molemmille sopivaksi. Opetusmateriaalin saat parin tunnin sisällä voimaantumisen jälkeen tai heti seuraavana päivänä jos voimaantuminen tapahtuu 20.00 – 22.00 välisenä aikana.