KESÄETU

Money Reiki – Raha Reiki (suomenkielinen) – MASTER TASO 2 kolmesta

Alkuperäinen hinta oli: 99,00 €.Nykyinen hinta on: 77,00 €. sis. 24% alv

Kuvaus

Tämä on jatkoa ykköstasolle ja seuraava ”laajennustaso” Raha Reikistä. Tämä uusi taso selkeyttää, rakentaa sekä laajentaa ymmärrystä uusilla tiedoilla.

Ennen kakkostason alkua sinulla on oltava ykköstaso suoritettuna.

Jokainen meistä voi löytää oman tapansa suhtautua rahaan. Tärkeintä on olla tietoinen omista asenteistaan ja pyrkiä rakentamaan terve suhde rahaan, joka tukee omaa hyvinvointia ja elämää. Kuten nimi jo viittaa, tämä Reiki-muoto keskittyy parantamaan suhteesi rahaan ja muuntaa suhtautumisesi rahaan myönteisemmäksi. Opit ymmärtämään miten suhtautuminen rahaan uudella tavalla vaikuttaa monella tavalla hyvinvointiisi, muuttaa rahantulosi määrää ja avaa uutta luovaa manifestaation tien. Se hoitaa myös vanhoja uskomuksiasi niin, että näet rahan myönteisenä energiamuotona. Suomenkielinen etäkurssi!

Realistisen positiivinen suhtautuminen: Hyvä suhde rahaan ei ole liiallista kiinnittymistä siihen, vaan realistista ja tasapainoista suhtautumista. Se voi auttaa sinua saavuttamaan taloudellista hyvinvointia ja vähentämään stressiä.

Tarkastele asenteitasi: Mieti, miten vanhempasi ja muut läheisesi puhuivat rahasta ja käyttivät sitä, kun olit lapsi. Millainen rooli rahalla oli kasvatuksessasi? Kuinka usein ajattelet rahaa? Mikä on päällimmäinen tunteesi rahasta?

Kurssi sisältää VOIMAANTUMISEN, KURSSIMATERIAALIN sekä OPASTUSTA.
Kakkostasosta lähtien voit ansaita sertifikaatteja. Toisella tasolla – Master taso ja kolmannella tasolla Grandmaster taso.

HUOM: kolmannella tasolla sinulla on oltava ykkös- sekä kakkostaso suoritettuna.