Ale!

*Pakettitarjous* Solar Angels + Laventeli Liekki

Alkuperäinen hinta oli: 110,00 €.Nykyinen hinta on: 85,00 €. sis. 24% alv

Kuvaus

Solar Angels

Auringon Enkelit: Tulevat auringosta ja ovat yhteydessä Sydän Chakraan.
Tämä energia on transformatiivinen ja hoitaa solutasolla, koska Auringon energia sisältää kaikki valon taajuudet. Solar Angelsin energia auttaa nuorentamaan ja parantamaan, erityisesti fyysisen kehon. Käytä tätä energiaa etenkin silloin, kun olet käymässä läpi jotain prosessia.
On tehokasta viimeistellä ja päättää mikä tahansa hoitosessio tai menettely Solar Angels energiahoidolla.

Etäkurssi sisältää suomenkieliset ohjeet sekä sertifikaatin (PDF) joka toimitetaan sähköpostitse.

 

LAVENTELI LIEKKI

Laventeli Liekki energian on kanavoinut Kwan Yin vuonna 2001 Amerikkalaiselle energia Mestarille Surayalle.
Sillä on vahva energeettinen linkki Violetti tulienergiaan. Laventeli Liekki työskentelee koko Chakra järjestelmämme läpi.
Ihmiset, joilla on hyvä itsetuntemus, voivat tehokkaasti työskennellä käyttämällä tätä energiaa rikkoakseen karmisia käyttäytymistapoja, millä ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa. Käyttämällä Karman poiston Lotus jalokivienergiaa hoidettavan Sydän Chakrassa.
Ne henkilöt, joilla on selvännäkemisen kykyjä, voivat tämän energian avulla luoda yhteyden Henkisiin olentoihin ja kehittää myös kolmatta silmäänsä.

Laventeli Liekki energian voimaantuminen/viritys sopii erinomaisesti kaikille niille, jotka ovat saaneet jo  Silver Violet Flame virityksen. Nämä kaksi energiaa tehostavat toinen toisiaan varsin tehokkaasti.

Laventeli Liekki energialla on vahva energeettinen linkki Violetti tulienergiaan. Laventeli Liekki työskentelee tehokkaasti koko Chakra järjestelmämme läpi.

Sille on myös ominaista poistaa negatiiviset ja ei toivotut energiat hyvin nopeasti ja tehokkaasti, sekä tuoda puhdistusta ja pikaista helpotusta hoidettavalle henkilölle.

Ensimmäinen tunne Laventeli Liekin energiasta on sen lempeys ja hoivaava energia, mutta todellisuudessa se on erittäin voimakas ja se tekee työnsä  tehokkaasti.
Laventeli Liekki energiassa ovat mukana kaksi enkeliä  – Isariel ja Suriel.

Tällä energialla voit hoitaa sekä itseäsi, että toisia henkilöitä, eläimiä etc.

PDF-Sertifikaatti (sähköpostitse) kuuluu kurssin hintaan. Paperisertifikaatti maksaa 10€ jos haluaa sertifikaatin postitse. Ilmoita meille kumpaa toivot.